Uitdagend teamuitje in Gelderland - Foto tocht op de Veluwe

Dit Uitdagend teamuitje op de Veluwe is inclusief

  • Koffie/thee ontvangst met Petit four
  • Cryptische FotoVeluwetocht met leuke stops
  • Begeleiding/wedstrijdelement
  • Fotocollage voor de winnaars
  • Prijsuitreiking

Prijs: € 39,75 p.p.

De prijs van dit Uitdagend teamuitje op de Veluwe is geldig tot 31 december 2024 met uitzondering van de feestdagen.

Een compleet Veluws feest!

Een tocht door de natuur is een fantastische manier om samen met uw groep actief bezig te zijn en tegelijkertijd te genieten van de prachtige omgeving. Om deze ervaring nog spannender te maken, kunt u ervoor kiezen om een fototocht te organiseren, waarbij elk team een camera krijgt en 10 uitdagende opdrachten moet voltooien.

De Cryptische Foto Veluwetocht

  De foto’s wijzen jullie de prachtige route (3 a 4 km.) over de Veluwe. Misschien komen jullie ook wel wild tegen! Het is de bedoeling om de locatie te vinden waar de opdracht , een foto maken, moet worden uitgevoerd. Je verzint samen met je team de leukste en meest creatieve foto en je wint hopelijk deze geweldige activiteit.

  Deze activiteit is ook te doen als “lange” versie (6 a 7 km.). Je komt dan ook bij een veerpontje (overtocht inclusief) en een café alwaar je opdrachten uit moet voeren en wat te drinken krijgt. De extra kosten zijn 10,- pp.

  De meest creatieve en humoristische groep wint!

Veelzijdige evenementen locatie

Deze locatie bevindt zich aan de rand van Nationaal Park Veluwezoom, in het mooie plaatsje Dieren. Het park is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten en biedt een afwisselend landschap van bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en landgoederen.

De bijzondere accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor groepen van 2 tot 300 personen. Het is de perfecte uitvalsbasis voor teamuitjes en andere activiteiten in de natuur. Kom samen met uw team genieten van de prachtige natuur!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • 3-Persoonskamers
 • Babybedjes

Onze Partner

Activiteitenpark op de Veluwe

Al sinds 1995 zijn wij gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsuitjes, activiteitenprogramma's, themafeesten, bedrijfsfeesten voor een actief, sportief maar vooral ook heel gezellig dagje uit met collega's en relaties. Onze unieke accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor groepen van 2 tot 300 personen. Onlangs is de accommodatie uitgebreid met Finse chalets zodat u ook kunt blijven overnachten.

Faciliteiten

Dit Chalethotel is met haar locatie gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden.


Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle (vergader)zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets (met eigen voordeur), 13 tennisbanen, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) en ongedwongen en vriendelijk personeel.


Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, een avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag samen met u uw favoriete programma samen!


Daarnaast beschikken wij over een professioneel cateringbedrijf. Van een salade tot compleet verzorgde buffetten. Ook op culinair gebied zijn de mogelijkheden bij de catering eindeloos.

Overnachten

Op 60 meter van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken.


De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Horeca

Voor het diner verwelkomen wij u graag in ons restaurant ongecompliceerd eten, bereid met top ingrediënten, geserveerd met een glimlach en voor een schappelijke prijs. Dat is waar wij voor staan!
U kunt bij ons terecht voor heerlijke a la carte gerechten en diverse seizoensgerechten. Wij hebben tevens een gezellig terras achter ons restaurant.