Teambuilding op de Veluwe met Boeren Buitenspelen

Bij dit teambuildingsuitje is inbegrepen:

  • 2 uur Boerenbuitenspelen
  • Wild West Buffet

Prijs: € 36,50 p.p. Te boeken vanaf 15 personen
Optioneel bij te boeken: Ontvangst met koffie en gebak: € 5,90 p.p. 1 uur bowlen: € 4,00 p.p.
De prijs van dit teambuildingsuitje is geldig tot 31 december 2023.

Teambuilding op de Veluwe

Gezellige teambuilding op de Veluwe met de Boeren Buitenspelen van Boer Gijs. Er staan voor u allerlei creatieve en knotsgekke spellen klaar. Afsluiten met Wild Wild West buffet.

Boeren buitenspelen

  Boerenbuitenspelen: genieten van het boeren leven met een knipoog!

  Boerenbuitenspelen is een groepsactiviteit voor jong en oud. Met een gekleurde boerenzakdoek om geknoopt betreedt u in groepjes het grote weiland waar de tractor u al toelacht en de scharnieren klompen al klaarliggen voor het eerste boeren buitenspel. Elk spel heeft een originele en soms ook fanatieke knipoog naar het boeren buitenleven.

  Wordt het 2 emmertjes water halen of water naar de zee dragen? Wie zal het zeggen, het is namelijk niet alleen kracht, maar ook inlevingsvermogen en tactiek die deze middag tot een hilarisch teamverband zullen leiden. Onder het genot van boerenjongens of boerenmeisjes kunt u in een ontspannend moment samen de tactiek voor de 2e ronde bespreken.

  Is het nou snelheid, samenwerking of het plezier wat jullie de spelen laat winnen?

  Probeer het zelf uit en win samen met uw groep een goud klomp! Wat de boer niet kent dat vreet ie niet? En terecht. Daarom hebben wij een Wild Wild West buffet zodat u lekker kunt nagenieten van deze geweldige middag.

  De activiteiten bestaan uit:

  1. Hooivork keilen
  2. Twee emmertjes water halen
  3. Kruwagen riejen
  4. Ringsteken
  5. Tractor sleuren
  6. Kiel hangen
  7. Vliegende kiep

Wild West Buffet

U wordt van harte welkom geheten op ons recreatiepark. Zodra iedereen er is kunt u beginnen aan de BoerenBuitenspelen, dit neemt ongeveer 2 uur in beslag. Na de spelen is het tijd om aan tafel te schuiven. U kunt dan genieten van het Wild Wild West buffet! Eet smakelijk allemaal.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • zwemmogelijkheden
 • parkeren
 • restaurant
 • Receptie
 • Speelparadijs

Onze partner

Algemeen

Teamdag, vergadering of personeelsfeestje? Dit recreatiepark biedt u verschillende mogelijkheden aan. Ons park is gelegen op de prachtige Veluwe, in het dorp Voorthuizen. Voor een actief dagje of avond op de Veluwe bent u van harte welkom bij ons recreatiepark

Faciliteiten

Dit recreatiepark is een park voor jong en oud. De faciliteiten die u vindt op dit recreatiepark zijn zeer uitgebreid. Er zijn legio mogelijkheden voor vertier! Denkt u aan een sportpark met interactieve voetbalmuur een indoor bowlingrot of diverse teambuildingsactiviteiten in de omgeving.

Ligging

Voorthuizen ligt centraal in Nederland en is het begin van de Veluwe. Door de centrale ligging is Voorthuizen goed te bereiken vanuit alle hoeken van Nederland. Wilt u er op uit dan zijn steden als Harderwijk, Apeldoorn en Amersfoort goed te bereiken. Niet voor niks komen tienduizenden bezoekers jaarlijks naar Voorthuizen.

Omgeving

Uitjes in Nederland saai? Niet als u naar dit recreatiepark gaat. Dit recreatiepark is omringd door de staatsbossen. Vanaf het park zijn er uitstekende mogelijkheden om te fietsen, te wandenlen of andere activiteiten te ondernemen, zoals huifkartochten, buggy rijden, scooter tochten en nog veel meer. Wist u dat de Veluwe de hoogste attractiepark dichtheid heeft van heel Europa? Beleef uw dagje uit of feestavond bij dit recreatiepark!