Teambuilding op de Veluwe - groepsuitje met GPS en GSM

Dit arrangement is inclusief

  • Ontvangst met koffie en Veluwegebak met slagroom
  • GPS avontuur Veluwe
  • Uitgebreid buffet Veluwezoom.
  • Ambachtelijke IJskar

  Prijs: € 78,50 p.p.
  Minimum aantal: 20 personen.
  Het programma kan ook gedaan worden met minder personen, dan geldt voor uitsluitend het sportprogramma een minimumbesteding van € 590,-. De rest van het arrangement wordt wel per persoon gerekend! Maximum aantal: 300 personen. Gedurende het gehele jaar mogelijk, alleen overdag in verband met licht. Voor 's avonds is er ook een alternatief satelietspel; vraag ons naar de mogelijkheden.

Uitbreidingsmogelijkheden:

  • Uitgebreid nagerechtenbuffet (vanaf 20 personen) meerprijs: € 4,50 p.p.
  • Een van onze lunches vanaf € 11,- p.p.
  • Vergaderen vanaf € 6,- p.p.
  • Overnachten vanaf € 31,50 p.p.
  • Extra activiteit vanaf € 7,50 p.p.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2023.

Groepsuitje waarbij het om teambuilding draait

  Een groepsuitje met een spel waarbij verschillende facetten van oriëntatie en visuele hulpmiddelen aan de orde komen. Samenwerking staat hierbij voorop; alle opdrachten zullen in teamverband uitgevoerd dienen te worden. Ideaal groepsuitje voor teambuiling. Probeer zoveel mogelijk opdrachten zo goed mogelijk te vervullen en u verdiend dan de meeste letters, en daardoor heeft u de meeste kans om te winnen

Met de GPS, camcorder en GSM op pad - Zoek het maar uit!

  U wordt ontvangen met koffie en Veluwe met slagroom in ons sportcafé. Daarna is het tijd voor het ’actieve’ gedeelte: voorzien van de G.P.S, een videocamera, fotomap en de G.S.M, gaat u al fietsend, steppend en lopend een avontuurlijke tocht tegemoet. Tijdens de tocht ontvangt u, na het vervullen van de eerder doorgegeven opdracht, via de GSM steeds een nieuwe. Door middel van foto’s wordt u met de wandeltocht door een stukje Veluwe geleid alwaar u video opdrachten krijgt. Het fietsen en steppen doet u met een G.P.S. U krijgt elke keer een nieuwe code van ons en zoek het maar uit. Gegarandeerd lachen! Na deze 3 onderdelen kunt u nog meer punten verdienen met handboogschieten. Alle opdrachten moeten in teamverband worden uitgevoerd. Vervolgens serveren wij u een overheerlijk uitgebreid buffet "Veluwezoom". Aansluitend krijgt u 3 bollen van onze ambachtelijke IJskar.

Combineer uw uitje met een overnachting of vergadering!

Polysport biedt de mogelijkheid te overnachten in een Finse chalet. De chalets liggen aan de rand van het bos bij Dieren in de Veluwe. Ook zijn alle faciliteiten aanwezig voor een onbezorgde vergadering of teambuildingdag. Vraag naar de mogelijkheden!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • 3-Persoonskamers
 • Babybedjes

Veluweuitje.nl

Activiteitenpark op de Veluwe

Al sinds 1995 is VeluweUitje.nl gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsuitjes, activiteitenprogramma's, themafeesten, bedrijfsfeesten voor een actief, sportief maar vooral ook heel gezellig dagje uit met collega's en relaties. Onze unieke accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor groepen van 2 tot 300 personen. Onlangs is de accommodatie uitgebreid met Finse chalets zodat u ook kunt blijven overnachten.

Faciliteiten

VeluweUitje.nl is met haar locatie gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden.


Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle (vergader)zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets (met eigen voordeur), 13 tennisbanen, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) en ongedwongen en vriendelijk personeel.


Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, een avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag samen met u uw favoriete programma samen!


Daarnaast beschikken wij over een professioneel cateringbedrijf. Van een salade tot compleet verzorgde buffetten. Ook op culinair gebied zijn de mogelijkheden bij de catering eindeloos.

Overnachten

Op 60 meter van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken.


De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Horeca

Voor het diner verwelkomen wij u graag in ons restaurant ongecompliceerd eten, bereid met top ingrediënten, geserveerd met een glimlach en voor een schappelijke prijs. Dat is waar wij voor staan!
U kunt bij ons terecht voor heerlijke a la carte gerechten en diverse seizoensgerechten. Wij hebben tevens een gezellig terras achter ons restaurant.