Ontdek Valencia met dit Teambuildingsarrangement - City Challenge en heerlijk dineren

Bij dit Teambuildingsarrangement Ontdek Valencia is inbegrepen:

  • Voorbereiding en organisatie 
  • Reisbegeleiding ter plaatse
  • 2 Overnachtingen op basis van een 2-persoonskamer in een **** hotel
  • 2x Een goed verzorgd ontbijtbuffet 
  • 1x een heerlijke Sharing Dinner
  • City Challenge Valencia 
  • Transfers (van luchthaven naar hotel en luchthaven en vv)

  Prijs: vanaf € 329,00 p.p. op basis van minimaal 20 personen. 

  De prijs is exclusief:Vlucht Nederland – Valencia en vv ca. € 200,00 / € 250,00 p.p.
  Prijzen zijn excl. BTW of BTW vrij i.v.m. reisbureau regeling
  Drankjes zijn op basis van nacalculatie 

  De prijs van dit Teambuildingsarrangement Ontdek Valencia is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van feestdagen.

Groepsreis Valencia - Een unieke combinatie van Stad & Strand

Geniet samen met uw collega's, relaties of medewerkers van een onvergetelijke groepsreis naar Valencia. Werk samen tijdens een City Challenge en proef de smaken van Valencia tijdens een heerlijk Sharing Dinner. De stad Valencia staat de laatste jaren in onze top 3 van groepsreis bestemmingen

Programmavoorstel:

  Dit evenementenbureau organiseert en verzorgt al meer dan 15 jaar weekendjes weg en langere reizen in binnen- en buitenland. De arrangementen worden samengesteld aan de hand van eigen expertise, ervaring en het gebruik van een groot netwerk. Wij bieden u speciaal ontwikkelde arrangementen aan die passend zijn bij de locatie en omgeving, maar wij kunnen ook aan de hand van uw wensen een programma op maat verzorgen. De voorbereiding, organisatie en deskundige begeleiding wordt voor u geheel verzorgd waardoor u alleen nog maar hoeft te genieten!

  Uiteraard kunnen wij het programma nog geheel aan uw wensen aanpassen.

  Dag 1:
  Na een vlucht van nog geen 2,5 uur zullen wij bij de luchthaven van Valencia klaarstaan om u te verwelkomen en vervolgens naar het centrum van Valencia te brengen, waar uw hotel gelegen is. Afhankelijk van uw vluchttijden is er alle tijd om in te checken, even bij te komen van de reis en eventueel gebruik te maken van de faciliteiten van het hotel.

  In de avond kunt u op eigen gelegenheid in de buurt dineren of optioneel een Spaanse Tapas Tour reserveren.

  Dag 2:
  Deel 1:
  Na het goed verzorgd ontbijt zullen we van start gaan met de City Challenge Valencia. Hierbij zullen we alle high lights van de historische binnenstad van Valencia gaan verkennen, waaronder de El Carmen wijk, de Cathedral en de grootste foodmarkt “Mercado Central”. Met onze unieke app beleeft u een ongekend avontuur in de verrassende sfeervolle stad. Tijdens deze game gaat u met uw team op pad naar de bekende bezienswaardigheden. Samen met uw team probeert u zoveel mogelijk opdrachten uit te voeren en vragen te beantwoorden.

  De middag kunt u dan ook besteden om Valencia op eigen gelegenheid te verkennen.

  Deel 2:
  ’s Avonds wordt er gezamenlijk genoten van een Shared Dinning. Uiteraard kunnen we het menu volledig samenstellen aan de hand van uw wensen. 

  Dag 3:
  Net als zaterdagochtend zal ook deze ochtend het ontbijtbuffet voor iedereen klaarstaan bij het hotel. Er kan dan alle tijd worden genomen om rustig te ontbijten en na te praten over de belevenissen van de dag ervoor. 

  Voordat u de vlucht terugneemt naar Nederland heeft u de mogelijkheid om optioneel een activiteit bij te boeken. Dit is mede afhankelijk van de vluchttijden.
  Met een koffer vol mooie herinneringen wordt de terugreis naar huis ingezet.

Evenementenbureau op reis:

Dit evenementenbureau organiseert en verzorgt al meer dan 15 jaar weekendjes weg en langere reizen in het binnen- en buitenland. De arrangementen worden samengesteld aan de hand van eigen expertise, ervaring en het gebruik van een groot netwerk. Wij bieden u speciaal ontwikkelde arrangementen aan die passend zijn bij de locatie en omgeving, maar wij kunnen ook aan de hand van uw wensen een programma op maat verzorgen. De voorbereiding, organisatie en deskundige begeleiding wordt voor u geheel verzorgd waardoor u alleen nog maar hoeft te genieten!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • Fietsverhuur

Onze partner

Groepsreizen & Incentives

Dit bedrijf organiseert al meer dan 15 jaar groepsreizen door Europa. Wij nemen door organisatie volledig uit handen, zodat u als initiatiefnemer zelf ook kan meegenieten van het uitje. Wij organiseren een en meerdaagse reizen in binnen en buitenland. Het programma kunt u volledig aanpassen aan uw wensen.

Faciliteiten

De bestemmingen die wij aanbieden zijn divers. Hierbij kunt u denken aan prachtige steden zoals Berlijn, Barcelona, Maastricht, Brugge of Parijs. Maar ook genieten van het heerlijke buitenleven op Texel, Friesland of Twente.
De restaurants en hotels die wij voor u uit kiezen sluiten zoveel mogelijk aan bij de typische cultuur en omgeving waar u op dat moment verblijft. Wij kunnen voor u deuren openen, die normaliter gesloten blijven.

Wij verlijven over het algemeen in goed verzorgde hotels, maar kunnen in overleg ook een accommodatie op maat voor u uitzoeken.

Ligging

Het vertrekpunt kunnen we in overleg bepalen. Door het hele land hebben we diverse samenwerkingsverbanden met diverse touringcarbedrijven en zelfs door Europa met vele vliegtuigmaatschappijen. Ook tijdens het vervoer proberen wij tijdens de reis altijd een begeleider van het bedrijf met u mee te laten gaan.

Omgeving

Iedere bestemming heeft zijn sfeervolle plekjes en bijzondere mogelijkheden. Met de ruim 15 jaren ervaring in de organisatie van groepsreizen hebben we bijzonder veel kennis opgedaan. U zult verrast staan van de vele mogelijkheden waarmee wij u iedere bestemming op eigen wijze kunnen laten ontdekken en ervaren. Een reis om niet snel te vergeten.