Continentenstrijd op de Veluwe - SUPER groepsuitje in Gelderland

Dit bedrijfsuitje is inclusief:

  • Ontvangst met koffie, thee en apfelstrudel
  • Activiteit
  • Drankje en hapje
  • Borrelen
  • Het 10-landen buffet
  • Het 10-landen nagerechtenbuffet
  • Prijsuitreiking
Prijs: € 69,25 p.p. (exclusief voor groepen van 150-250 personen)

Extra's

Drankenarrangement (eenvoudig) van 17.30 tot 21.00 uur is mogelijk voor slechts € 18,00 p.p.

De prijzen van dit bedrijfsuitje op de Veluwe zijn geldig tot 31 december 2022.

Continentenstrijd met je bedrijf

Ga de strijd aan met uw collega's tijdens dit uitdagende bedrijfsuitje op de Veluwe. Er worden in het thema van 10 verschillende landen activiteiten gedaan. Welk team verdient de meeste euro's en gaat er met de prijs vandoor.

Programma

U wordt om 13.00 uur ontvangen op ons activiteitenpark op de Veluwe. De koffie, thee en warme apfelstrudel staat voor u klaar.

Na een half uur krijgt u uitleg van het programma, worden de verschillende kleuren petjes om en om uitgedeeld en kan de continentenstrijd van start.

Bij elk land (10 stuks) kunt u met de activiteit euro’s verdienen. Na 5 onderdelen is het tijd voor een hapje en een drankje. Op meerdere plekken te verkrijgen.

De landen en de activiteiten zijn: Curling: Noorwegen, Handboogschieten: Griekenland, Langlaufen: Oostenrijk, Klimmen: Zwitserland, Teambuildingactiviteit: Australië, Tennissen: Frankrijk, Fietstrein-skelterrace: Holland, Kruisboogschieten: China, Darten: Engeland, Pistoolschieten: Duitsland.

Welk team verdiend de meeste euro’s en gaat er met de prijs vandoor?

Veelzijdige evenementen locatie

Polysport is gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden. Zomers raakt u betoverd door bloeiende heide. In de herfst is er de geur van gevallen bladeren. ‘s Winters is het landschap in een diepe winterslaap. Het biedt de mogelijkheid tot het maken van urenlange wandelingen en fietstochten!

Al sinds 1995 is Polysport gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsbijeenkomsten (vergaderingen, bedrijfsuitjes, personeelsfeesten), team-uitjes en themafeesten. Onze unieke accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor groepen van 2 tot 300 personen.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • 3-Persoonskamers
 • Babybedjes

Veluweuitje.nl

Activiteitenpark op de Veluwe

Al sinds 1995 is VeluweUitje.nl gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsuitjes, activiteitenprogramma's, themafeesten, bedrijfsfeesten voor een actief, sportief maar vooral ook heel gezellig dagje uit met collega's en relaties. Onze unieke accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor groepen van 2 tot 300 personen. Onlangs is de accommodatie uitgebreid met Finse chalets zodat u ook kunt blijven overnachten.

Faciliteiten

VeluweUitje.nl is met haar locatie gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden.

Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle (vergader)zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets (met eigen voordeur), 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) en ongedwongen en vriendelijk personeel.

Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, een avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag samen met u uw favoriete programma samen!

Daarnaast beschikken wij over een professioneel cateringbedrijf. Van een salade tot compleet verzorgde buffetten. Ook op culinair gebied zijn de mogelijkheden bij de catering eindeloos.

Overnachten

Op 60 meter van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken.

De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Horeca

Voor het diner verwelkomen wij u graag in ons restaurant ongecompliceerd eten, bereid met top ingrediënten, geserveerd met een glimlach en voor een schappelijke prijs. Dat is waar wij voor staan!
U kunt bij ons terecht voor heerlijke a la carte gerechten en diverse seizoensgerechten. Wij hebben tevens een gezellig terras achter ons restaurant.