2-daags bedrijfsuitje naar Antwerpen - Ontdek de stad met leuke activiteiten

Bij dit 2-daags bedrijfsuitje naar Antwerpen is inbegrepen:

  • Voorbereiding en organisatie
  • Reisbegeleiding ter plaatsen
  • 1 x Overnachting in een 3 sterren hotel op basis van een 2-persoonskamer
  • 1 x goed verzorgd ontbijtbuffet
  • Goed verzorgd drie gangen diner
  • iPad City Challenge Antwerpen
  • Prijsjes voor het winnende team
  • Rondleiding bierbrouwerij dag 2
  • Deskundige begeleiding

Prijs vanaf €194,- p.p. exclusief btw

Vanaf 20 personen € 210,- p.p. exclusief btwVanaf 40 personen € 204,- p.p. exclusief btwVanaf 80 personen € 194,- p.p. exclusief btw

Exclusief toeristenbelasting a €2,50 p.p. per nacht
Drankjes op basis van nacalculatie

Extra mogelijkheden

  1-Persoonskamer - €59,- p.p. toeslag
  Bike Rally, fietstocht onder begeleiding van een gids, prijs op aanvraag
  Food Tour, prijs op aanvraag
  VR Dinnergame, prijs op aanvraag
  Magic Dinner, prijs op aanvraag
  Annuleringsverzekering Europeesche
  Reisverzekering Europeesche
  Overige activiteiten mogelijkheden op aanvraag
  De prijs van dit 2-daags bedrijfsuitje naar Antwerpen is geldig tot 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen

Meerdaags bedrijfsuitje naar Antwerpen

Een jubileum, personeelsreis of bedrijfsfeest? Voor een weekendje weg met het team hoeft u niet altijd ver te reizen. Met de bestemming Antwerpen heeft u een wereldstad van formaat. En een groot voordeel, lekker dichtbij en goed betaalbaar! Afhankelijk van uw doel, zakelijk of gewoon voor de gezelligheid, wij organiseren de leukste activiteiten! Allemaal aangepast op de wensen van uw groep.

Programmavoorstel

Uiteraard kunnen wij het programma nog aanpassen aan uw specifieke wensen

Dag 1
Vervoer op eigen gelegenheid naar Antwerpen - Optioneel kunnen wij het vervoer per touringcar voor u verzorgen
Ontvangst door de reisbegeleider - Optioneel ontvangst met heerlijk kopje verse koffie of thee en Belgische lekkernij of goed verzorgde lunch

14.00 uur        
Aanvang City Challenge Antwerpen.

16.00 uur        
Vrije tijd om de stad op eigen gelegenheid te verkennen. Lekker shoppen, een van de museums of een gezellige kroeg of terrasje opzoeken.
Inchecken hotel en eventueel gebruik maken van de faciliteiten van de accommodatie.

19.00 uur        
Aanvang goed verzorgd diner in een van de sfeervolste restaurants van Antwerpen - Optioneel kunnen we in plaats van een sfeervol diner een Magic Dinner of VR Dinner Game verzorgen. Of na het diner een Pub Quiz in een van de gezellige kroegen in Antwerpen.
Gelegenheid om uitgaansleven van Antwerpen te verkennen of na te borrelen in de bar van het hotel

Dag 2
08:30 uur       
Aanvang van een heerlijk ontbijtbuffet in het restaurant van het hotel

10:00 uur        
Uitchecken hotel

10:30 uur        
Aanvang Rondleiding bierbrouwerij Antwerpen en aansluitend proeven van een huis gebrouwen biertje
Vrije tijd om de stad op eigen gelegenheid te verkennen - Optioneel mogelijk om af te sluiten met een gezamenlijke lunch of andere activiteiten in overleg
Einde weekend.

City Challenge Antwerpen

U gaat de stad Antwerpen verkennen op een ludieke manier. Met behulp van een iPad en rugzak komt u onderweg diverse opdrachten tegen, die plaats vinden bij de bekendste bezienswaardigheden in het historisch centrum. Een hele interactieve manier om kennis te maken met deze prachtige  stad.

Bourgondisch Antwerpen

Op nog geen 25 kilometer van de Nederlandse grens, bevindt zich de prachtige stad Antwerpen. Eigenlijk ongelofelijk hoe een spetterende internationale ervaring zo dichtbij kan zijn. De op 1 na grootste stad van Belgie heeft een schitterend historisch centrum waar naar hartenlust doorheen geslenterd kan worden.
Ervaar de bourgondische gezelligheid, terwijl je geniet van een speciaal biertje op het terras van de Grote Markt. Antwerpen is een hippe, romantische en bruisende stad die iedereen iets te bieden heeft. Dat maakt het tot een ideale bestemming voor een weekendje weg. Het is een erg compact centrum met alle hotspots op loopafstand van elkaar.

Antwerpen is de ideale stad voor een groepsreis. U bent er echt even tussenuit, maar het is ook niet te ver weg. Hierdoor blijven de kosten binnen de perken, en kunt u toch van alles doen om uw groepsreis tot een succes te maken.

Ervaren Evenementenbureau

Dit evenementenbureau organiseert en verzorgt al meer dan 15 jaar weekendjes weg en langere reizen in binnen- en buitenland. De arrangementen worden samengesteld aan de hand van eigen expertise en ervaring en het gebruik van een groot netwerk. Wij bieden u speciaal ontwikkelde arrangementen aan die passend zijn bij de locatie en omgeving, maar wij kunnen ook aan de hand van uw wensen een programma op maat verzorgen. De voorbereiding, organisatie en deskundige begeleiding wordt voor u geheel verzorgd waardoor u alleen nog maar hoeft te genieten! 

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • Fietsverhuur

Onze partner

Groepsreizen & Incentives

Dit bedrijf organiseert al meer dan 15 jaar groepsreizen door Europa. Wij nemen door organisatie volledig uit handen, zodat u als initiatiefnemer zelf ook kan meegenieten van het uitje. Wij organiseren een en meerdaagse reizen in binnen en buitenland. Het programma kunt u volledig aanpassen aan uw wensen.

Faciliteiten

De bestemmingen die wij aanbieden zijn divers. Hierbij kunt u denken aan prachtige steden zoals Berlijn, Barcelona, Maastricht, Brugge of Parijs. Maar ook genieten van het heerlijke buitenleven op Texel, Friesland of Twente.
De restaurants en hotels die wij voor u uit kiezen sluiten zoveel mogelijk aan bij de typische cultuur en omgeving waar u op dat moment verblijft. Wij kunnen voor u deuren openen, die normaliter gesloten blijven.

Wij verlijven over het algemeen in goed verzorgde hotels, maar kunnen in overleg ook een accommodatie op maat voor u uitzoeken.

Ligging

Het vertrekpunt kunnen we in overleg bepalen. Door het hele land hebben we diverse samenwerkingsverbanden met diverse touringcarbedrijven en zelfs door Europa met vele vliegtuigmaatschappijen. Ook tijdens het vervoer proberen wij tijdens de reis altijd een begeleider van het bedrijf met u mee te laten gaan.

Omgeving

Iedere bestemming heeft zijn sfeervolle plekjes en bijzondere mogelijkheden. Met de ruim 15 jaren ervaring in de organisatie van groepsreizen hebben we bijzonder veel kennis opgedaan. U zult verrast staan van de vele mogelijkheden waarmee wij u iedere bestemming op eigen wijze kunnen laten ontdekken en ervaren. Een reis om niet snel te vergeten.